Ясно е каква е контузията на Тодор Неделев, оперира се до дни


Ясно е каква е контузията на Тодор Неделев, оперира се до дни
Снимка: БГНЕС

2265 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев ще трябва да се подложи на операция на коляното, след като стана ясно, че има контузия на менискуса. Неделев получи травмата по време на един от контролните мачове на "канарчетата" от зимната подготовка.

Тази сутрин българският национал премина преглед при доктор Василев в столична клиника и след извършените прегледи бе установена повреда на менискус на дясното коляно. До края на седмицата националът ще претърпи операция. От пловдивския клуб не се наемат с прогноза колко време халфът ще бъде извън игра.

"Канарчетата" започват втория дял от шампионата с дербито срещу Локомотив Пловдив, което е на 16 февруари. "На това наблягаме, за предстоящия мач с Локомотив, но наистина има доста време до този мач. Но както има много време, така и то минава бързо. Стилът на отбора е ясен, начинът на игра също е ясен на всички. Момчетата са същите от първия полусезон, очаквам още по-добро развитие от тях. Това са мачове, които само спортно-технически не могат да се спечелят, трябва да имаш и други качества", заяви наскоро наставникът Ферарио Спасов. Какво още очаква той от своя тим и ще привлича ли нови играч Ботев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички