Иван Цветков не пожела да играе срещу "Ботев" (Пд)


Иван Цветков не пожела да играе срещу "Ботев" (Пд)

2020 0

Любимецът на феновете на Пирин (Благоевград) Иван Цветков е заявил на треньора Милен Радуканов и на съотборниците си, че няма да играе в предстоящия четвъртфинал за Купата на България срещу Ботев (Пд).

Мачът е във вторник от 20,00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Ветеранът обаче същия ден има изпит в Благоевградския университет и е заявил, че му е много важен, което ще го извади от състава за двубоя.

Изпитът обаче е само формалният повод за отказа на Цветков. Известно е, че той игра в Ботев и е безспорен любимец на бултрасите. Халфът дори носи капитанската лента на "жълто-черните" в определен период, а феновете скандираха редовно името му по трибуните. В Пловдив продължават да наричат Цветков Професора и го боготворят.

В Благоевград са на мнение, че Иван неслучайно е насрочил изпита си в деня на важния мач за "орлетата", за да има елегантен повод да откаже да играе срещу бившия си отбор. За Цветков е идеално, че Ботев и Пирин ще се разминат в долните четворки и няма да му се налага да излиза на терена срещу "канарчетата".

Близки до футболиста твърдят, че той не би играл и срещу Левски, но няма и да му се наложи, тъй като отборите са в различни групи, а „сините" вече отпаднаха и от турнира за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички