И Черно море се позабавлява с Ботев на Вили Вуцов


И Черно море се позабавлява с Ботев на Вили Вуцов

2303 0

Черно море стана поредният тим, поставил под въпрос качеството на работата на Велислав Вуцов в Ботев. "Моряците" спечелиха срещу пловдивчани у дома с 2:1. По този начин те настигнаха заветната шестица, само на три точки са от последния в нея - именно Ботев.

В първите минути Черно море имаше пълно превъзходство, а Ботев изобщо не стигаше до вратата на домакините. Адам Стаховяк спаси удар на Мирослав Манолов във втората минута, стори същото и срещу Марчин Бургхард в 20-ата.

Само в рамките на две минути обаче Черно море си реши мача. В 21-ата минута изчистено центриране от корнер поадна на крака на Матиа Курьор, който от воле я прати в долния десен ъгъл и откри резултата.

В 23-ата минута Иван Коконов отправи удар, топката рикошира и достигна до Тодор Паланков, който финтира вратаря на гостите и без проблем удвои.

До края на полувремето Черно море спокойно се наслаждаваше на преднината си, а Ботев не успя да направи нито една адекватна атака, въпреки че имаше да наваксва два гола пасив.

В 51-ата минута Черно море пропусна да вкара трети гол и после можеше да съжалява за това. Иван Коконов излезе сам срещу Стаховяк, но стреля несериозно и вратарят спаси.

Без да създаде положение Ботев върна един гол от статична ситуация. Мариан Огнянов стреля технично от пряк-свободен удар от дъгата на наказтелното поле - 2:1.

В 68-ата минута Черно море пропусна поредна ситуация. Симеон Райков прехвърли технично Стаховяк, но футболист на Ботев изчисти от голлинията.

В крайна сметка Ботев загуби мача, а още по-лоша бе играта на тима. Припомняме, че след мача за Купата през седмицата между Локомотив (Пловдив) и Ботев, нападателят на "смърфовете" Мартин Камбуров заяви, че "канарчетата" са толкова слаби, че чак му е смешно. С тях се позабавлява и Черно море на Никола Спасов.

 

 

В 68-ата минута Черно море пропусна поредна ситуация. Симеон Райков прехвърли технично Стаховяк, но футболист на Ботев изчисти от голлинията. В 68-ата минута Черно море пропусна поредна ситуация. Симеон Райков прехвърли технично Стаховяк, но футболист на Ботев изчисти от голлинията. 
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички