Херо отговори дали поема "Ботев" след Нова година


Херо отговори дали поема "Ботев" след Нова година
Снимка: БГНЕС

1085 0

Българският специалист Димитър Димитров-Херо отговори на информациите в родната преса, че след Нова година се е договорил да поеме "Ботев" (Пловдив).

"Не зная как да отговоря на това... Имам, както знаете, подписан договор с Иртиш. Всичко останало отива на втори план. Да, в клуба има проблеми. Но аз съм коректен човек - ще работя в Павлодар, след като веднъж вече съм поставил подписа си под трудов договор. Ако, разбира се, не възникнат някакви непреодолими прептяствия", коментира Херо пред Sports.kz.

Димитров заяви, че не съжалява за това че започна работа в Казахстан. "От самото начало видях, че тук отношението към мен от страна на феновете в много добро", сподели той.

Относно успеха на своя възпитаник Станимир Стоилов, който стана за втори пореден път шампион на страната с Астана, специалистът заяви: "Очаквах този успех, уверен бях, че той може да го постигне, защото знаех какви качества и възможности притежава този специалист".

Иртиш на Херо завърши шести в първенството, но Димитров е убеден, че ако не е била финансовата криза, налегнала клуба, той е можел да финишира трети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички