Хебър задълбочи кризата в Ботев Пловдив с минимална победа и същинско меле (ВИДЕО)


Хебър задълбочи кризата в Ботев Пловдив с минимална победа и същинско меле (ВИДЕО)
Снимка: Gloria Nacheva / LAP.bg

2542 0

Хебър постигна минимален успех у дома с 1:0 над Ботев Пловдив в Пазарджик в мач от петия кръг на Първа лига. Срещата бе изпълнена с какво ли не, а единственото попадение в мача бе отбелязано от Ангел Бастунов.

Победното попадение падна през втората част в 48-ата минута. Георги Николов проби и прати чудесна топка в наказателното поле на гостите, а там Ангел Бастунов, с много прецизен удар и помощ от рикошет в противников играч, се разписа. 

Двубоят не премина и без скандали. В 30-ата минута се стигна до дузпа в полза на Ботев Пловдив. Зад бялата точка застана Мартин Секулич, но ударът му бе спасен. Последва мигновена добавка с глава, но топката срещна гредата.

След изпълнението на дузпата пък се стигна до истинско меле край тъчлинията заради решенията взети от главния рефер Давидов. Ситуацията бе потушена с жълти картони от арбитъра, като в същото време бе изгонен и асистент на Любослав Пенев. В края на мача пък се стигна до нови изблици на нерви и Джеймс Ето'о получи втори жълт картон и бе изгонен.

Ботев продължава да е без победа през настоящата кампания и е на 14-ата позиция с актив от 2 точки. Хебър пък се намести в топ 4 с 8 пункта. След седмица "канарчетата" приемат Крумовград на "Колежа". Хебър пък гостува на Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички