Грозев, Десподов и Здравчев са триото желани от Ботев


Грозев, Десподов и Здравчев са триото желани от Ботев
Снимка: Getty Images/Guliver

2808 0

Трима млади футболисти на Литекс може да преминат в Ботев (Пловдив) до дни. Новината обяви старши треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов на пресконференцията си в петък. Той обаче така и не назова имената на играчите. Вуцов само заяви, че е разговарял с Гриша Ганчев за въпросните състезатели и че очаква отговор в най-скоро време.

"Тема Спорт" се добра до имената им. Става дума за Кирил Десподов (17 г. - нападател), Емил Грозев (23 - защитник) и Ангел Здравчев (20 г. - халф).

И тримата рядко получават доверие от Красимир Балъков, като в момента са част от дублиращия тим на "оранжевите".

Според запознати Литекс е склонен да даде на Ботев (Пловдив) Грозев и Здравчев. За Десподов има сериозни колебания. В края на миналия шампионат той бе налаган от тогавашния старши треньор Миодраг Йешич и минава за един от талантите, които в бъдеще се очаква да донесат добри пари от трансфер в чужбина.

Наставникът на "жълто-черните" е поискал и четвърти играч, но за него е бил отрязан на секундата. Става въпрос за национала Илия Миланов. В момента той е със статут на резерва при "оранжевите", а Вуцов му е обещал титулярно място. Плановете на Литекс за него обаче са други и на този етап опцията Ботев не съществува, довериха от ловешкия клуб.

Сред обсъжданите имена за преминаване при пловдичани са били още Георги Минчев и Пламен Гълъбов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички