Георги Марков разкри връща ли си "Ботев" Неделев


Георги Марков разкри връща ли си "Ботев" Неделев
Снимка: БГНЕС

894 0

Спортният директор на "Ботев" (Пд) Георги Марков не изключи възможността бившата звезда на тима Тодор Неделев да се завърне. Нападателят не успява да се наложи в германския Майнц 05 и клубът търси възможност да го даде прати някъде под наем.

"Още не сме говорили нищо с Тодор Неделев. Не знаем какви са му отношенията там, ще го преотстъпват ли, или няма. Добре дошъл е, ако може да го вземем", заяви Марков пред "Тема Спорт".

Той разкри, че "Ботев" ще привлече през зимата трима-четирима нови футболисти и вече се работи усилено по селекцията.

"Още никой официално не е освободен. В процес на разговори сме. След Нова година ще има повече яснота за бройката и имената на играчите, с които евентуално ще се разделим", сподели шефът.

Според изданието, освободените ще са осмина, като първи в списъка са Пламен Николов и Даниел Генов, към които интерес има Пирин (Бл).

Относно новите собственици, които трябва да поемат властта в клуба в началото на януари, Марков заяви:

"Хубаво е Ботев (Пловдив) да има повече спонсори и повече хора, които помагат за развитието на отбора и футбола в България. Очаквам много по-добро представяне през пролетта. На Ботев Пловдив осмото място не му отива. Целта ни е по-предно класиране. Може и да сме четвърти, във футбола всичко е възможно. Важното е сега да направим добра селекция и подготовка и с нужната концентрация и мотивация да победим Локомотив Пловдив в първия кръг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички