Георги Марков: Няма да се молим на никого, стоим твърдо зад треньора


Георги Марков: Няма да се молим на никого, стоим твърдо зад треньора

981 0

Няма да се молим на никого. На футболистите им се плаща, за да се раздават на терена, обяви спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Георги Марков по повод решението на треньора Ермин Шиляк да отстрани четирима основни футболисти от първия състав. Както е известно Йордан Христов, Пламен Николов, Мариян Огнянов и Жоел Чибамба бяха натирени от словенеца.

"След такъв резил е нормално да има някакви решения. Всички сме глобени солено глоба. Когато треньорът прецени, тогава ще ги върне в първия отбор. За причината трябва да питате него. Ние стоим зад гърба му. Засега решението е временно", обясни Марков. 

"Многобройните фенове на "Ботев" не заслужават тази игра, която показахме срещу Созопол. Не може отборът да няма желание и да играе по този начин. Разговаряли сме с доста от футболистите поотделно, и те не могат да дадат обяснение. Все пак Созопол и в "Б" група. Има си вътрешен правилник. Оттук нататък ще има доста затегната дисциплина", добави той.

"Шиляк засега остава, той си има договор до декември, нормално да си го спази. Стига сме сменяли треньори. Има 5 кръга, в които и той трябва да даде малко от себе си, ако иска да остане в клуба да работи. Няма логика футболистите да бойкотират. И на мен се е случвало. Нормално е някой да играе слабо, но 11 да играят слабо, не ми се е случвало", каза още шефът на "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички