Георги Марков: Не сме се отказали и от Романов


Георги Марков: Не сме се отказали и от Романов

1121 0

В „Ботев" (Пд) не са се отказали от намерението си да привлекат бившия играч на Локо Сф Владислав Романов. „Жълто-черните" са по петите на 27-годишното крило цяло лято. Футболистъ обаче постоянно искаше отсрочки заради офертите от чужбина, които получаваше. В момента пред Влади се е  открила поредна възможност да заиграе зад граница.

"В момента Романов е в чужбина, чакаме го да се върне, след като се прибере очаквам да ми се обади. Ако не си е уредил трансфер в чужбина, се надявам, че ще успеем да го привлечем", коментира пред „7 дни спорт" спортният директор на "Ботев" Георги Марков.

Той изрази надежда, че и Емил Гъргоров ще даде положителен отговор и ще подсили пловдивчани. Бадема проведе преговори с ръководството на „жълто-черните" в понеделник, като поиска известно време за размисъл.

"Надявам се, че нещата с Гъргоров ще приключат положително. И аз чух информациите, че към него има интерес от Берое, но не знам доколко това отговаря на истината. Трябва да попитате Гъргоров дали има оферта и от друг клуб", каза още Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички