Гамаков: Би ми харесало в Серия А, Дяков е пример за мен


Гамаков: Би ми харесало в Серия А, Дяков е пример за мен
Снимка: БГНЕС

1609 0

Халфът на "Ботев" (Пловдив) и националния отбор на България Милен Гамаков призна, че не знае за оферти към него от страна на чуждестранни клубове. Футболистът, който днес получи награда за един от най-добрите млади футболисти в България по мнението на играчите в "А" и "Б" група,

"Не знам да е пристигнала оферта за мен от който и да е клуб. Трябва да питате ръководството, но ако има оферта, те ще ме уведомят, ще разберете и вие. В момента съм фокусиран върху младежкия национален отбор, с който имаме лагер. Предстоят ни две контроли и не мисля за трансфери", коментира пред Sportline.bg Гамаков.

"За един млад футболист като мен всяко едно място в чужбина ще му хареса, особено в Италия, където можеш да се развиеш", допълни той.

Младият футболист обобщи сезона за "Ботев" и посочи какво според него не е достигнало на "жълто-черните" да се преборят за място в Европа.

"Беше един доста странен сезон с много радости и доста тъга. Бяхме събрани един млад състав и единствено опит не достигна на нас, младите, да постигнем нещо повече. Мисля, че изпращаме един добър сезон, отборът първоначално се бореше да не изпадне, а постигна класиране в първата шестица", заяви Гамаков.

Той призна, че е гласувал в анкетата "Футболист на футболистите" за капитана на Лудогорец Светослав Дяков. "Той е един пример за всички млади играчи и аз се опитвам да му подражавам".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички