Фенове на Ботев (Пд) за протеста на 12-и: Идваме да чупим глави


Фенове на Ботев (Пд) за протеста на 12-и: Идваме да чупим глави
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

3394 0

Фенове на Ботев (Пловдив) заплашиха с крайни действия на своя протест, който е предвиден за 12 февруари, събота. Привържениците на "жълто-черните" са в протестен режим заради многократното отлагане на довършителните работи по стадиона на клуба.

"Ще нахлуем в Общината, стига обещания и торби с лъжи! Някой вече трябва в затвора да лежи! Много ви чакахме, вече не се търпи! Идваме да чупиме вашите глави", пеят феновете в песен, която е част от клип, свързан с предстоящия протест. "Ако до декември "Колежа" не блести, знаят и децата, всичко ще гори", продължава песента към wideoto, озаглавенo "Всички за Колежа".

В същото време собственикът на фирмата, която е изпълнител на проекта за стадиона, заяви, че ще внесе (в понеделник, бел.ред.) в Общината Акт 10 за спиране на строителните дейности.

"В последно време съм подложен на огромен натиск от страна на фенове на Ботев. Има и заплахи. Затова искам да е ясно за какво иде реч. Към днешна дата аз работя без проекти. За да продължа да строя, ще трябва да нарушавам законите", обясни той, цитиран от tribunaplovdiv.bg. Още от неговите думи и повече за проблемите по "Колежа" четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички