Дори свободни агенти не искат в "Ботев" (Пд)


Дори свободни агенти не искат в "Ботев" (Пд)
Снимка: Иван Йочев

970 0

Няколко свободни агенти са отказали предложения от Ботев (Пловдив) да подсилят тима, информира "Тема Спорт". Става въпрос за българи и чужденци. Те са заявили, че първо ще опитат да си уредят трансфери в други тимове и държави.

Така още от самото началото зимната селекция на тима зацикли. "Жълто-черните" няма да вадят пари за нови играчи и ще взимат само свободни агенти. Причината е нестабилното финансово положение на клуба.

Още през ноември пропадна идеята в тима да се завърне Тодор Неделев. Той бе опериран след контузия преди мача на националния отбор с Малта и ще пропусне началото на пролетния дял. Иначе ръководството на пловдивчани бе постигнало принципна договорка с колегите си от Майнц 05.

В същото време стана ясно, че капитанът на "Ботев" Йордан Христов може да напусне тима през зимата. Десният бек умува върху предложение от чужбина. През лятото той удължи договора си с "канарчетата" за две години, но е получил уверението на ръководството, че при добро предложение отвън ще може да си тръгне.

Вратарят Адам Стаховяк пък е гарантирал пред шефовете на "жълто-черните", че ако напусне, ще е само в посока чужбина. Вариант пред него бе "Левски", но той отказа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички