Дебрецен върна Виейра на Ботев


Дебрецен върна Виейра на Ботев
Снимка: Botevplovdiv.bg

952 0

Унгарският Дебрецен върна Вандер Виейра на Ботев (Пловдив), съобщава "7 дни спорт". Причината трансферът да пропадне не е ясна официално, но играчът вчера следобед се появи на базата на "канарчетата" в Коматево.

Трябваше на вечерната тренировка на тима Вандер да поднови занимания. През последните няколко дни всекидневно се очакваше сайтът на унгарците да обяви привличането на южноамериканеца, но това явно няма да се случи, след като Вандер отново е в Пловдив.

Под тепетата се надяваха много да продадат Виейра на Дебрецен, а трансферната сума бе договорена за 100 000 евро. Това си е истински удар за "канарите", които привлякоха Вандер като свободен агент.

Сега обаче завръщането на бразилеца ще се окаже добро стечение на обстоятелствата. То съвпада с продажбата на Юнес Хамза в Лудогорец, която ще отвори пробойна в офанзивен план. Така пред Вандер се отваря шанс да се бори отново за място в атаката на Ботев, където са още Иван Цветков и младоците Станислав Дрянов и Цветелин Чунчуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички