Цветан Василев: Скоро пак ще съм полезен на Ботев


Цветан Василев: Скоро пак ще съм полезен на Ботев
Снимка: БГНЕС

1178 0

Собственикът на Ботев (Пловдив) Цветан Василев излезе със специално обръщение към феновете на тима, в което им благодари, че продължават безрезервно да го подкрепят. Босът опита да повдигне духа им с обещание, че скоро пак ще бъде полезен на клуба.

Ето цялото обръщение на Василев:

Скъпи привърженици на ФК Ботев (Пловдив),

Поздравявам ви с представянето на Ботев в настоящото първенство в "А" група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към Ботев (Пловдив). Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички