Цветан Василев: Скоро пак ще съм полезен на Ботев


Цветан Василев: Скоро пак ще съм полезен на Ботев
Снимка: БГНЕС

917 0

Собственикът на Ботев (Пловдив) Цветан Василев излезе със специално обръщение към феновете на тима, в което им благодари, че продължават безрезервно да го подкрепят. Босът опита да повдигне духа им с обещание, че скоро пак ще бъде полезен на клуба.

Ето цялото обръщение на Василев:

Скъпи привърженици на ФК Ботев (Пловдив),

Поздравявам ви с представянето на Ботев в настоящото първенство в "А" група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към Ботев (Пловдив). Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


И на 36 години Кристиано Роналдо показа величие през 2021 г. (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо остана за първи път от години извън челната тройка за "Златната топка". Годината не беше...

Реклама

Най-четени новини


виж всички