Ботев тества млад сръбски талант


Ботев тества млад сръбски талант

1605 0

Ботев (Пловдив) продължават наложената политика да търсят млади таланти. От вчера следобед към тима се присъедини 19-годишен сръбски дефанзивен халф Иван Джорич, съобщава вестник "7 дни спорт".

Талантът е юноша на Цървена звезда, но е участвал само в контроли с екипа на гранда. Джорич последно се е подвизавал във втородивизионния Борча от сръбската столица. Иначе звездашите са му предложили да подпише 9-годишен договор с тях, но той категорично е отказал да се обвърже с такъв убийствен контракт с родния си клуб.

Младият сърбин ще изкара тестове при Велислав Вуцов, след което треньора ще прецени дали да му предложи договор.

Междувременно треньорът на "канарчетата" е имал последен разговор с двама от четиримата чужденци, които все още имат действащи договори. Това са вратарят Адам Стаховяк и халфът Томаш Иршак. Разговорът е продължил около 30 минути. Наставникът е искал в крайна сметка да разбере какво е тяхното решение за бъдещето им в клуба. Проблемът за момента е, че те искат да останат в Ботев, но отказват да намалят заплатите си. В крайна сметка Вуцов им е дал време до днес да кажат окончателното си решение какво смятат да правят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички