"Ботев" с единствен трансфер - излишен на "Герена"


"Ботев" с единствен трансфер - излишен на "Герена"
Снимка: Иван Йочев

1529 0

"Ботев" (Пловдив) преговаря с "Левски" за атакуващ халф, информира "Тема Спорт". "Канарчетата" искат да привлекат крилото Антон Огнянов.

Футболистът е ненужен на "Герена", но има договор със "сините" до юни 2016 година. В момента двете ръководства договарят преминаването му. Огнянов дойде при столичани точно преди година от Любимец.

Играчът е в плановете за зимна селекция на още един тим от А група - Локомотив (София), които също са се свързали с "Левски" и опитват да го привлекат.

Засега "канарчетата" не разговарят с други нови играчи. Според запознати новият старши треньор на "жълто-черните" Петър Пенчев ще продължи да разчита на същите футболисти от есента. От Ботев (Пловдив) няма да вадят пари за нови попълнения. Привличането на чужденци пък е дума табу на базата в Коматево.

В същото време стана ясно, че опитните чужденци - халфът Томас Иршак и вратарят Адам Стаховяк, са дали гаранция на ръководството, че остават в отбора и за пролетта. При изгодна оферта за двамата и за клуба от чужбина обаче те може да бъдат продадени. Интерес към тях имаше от Левски, но двамата са категорични, че ако напуснат Ботев (Пловдив), ще е в посока извън България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички