Ботев Пловдив се е разминал с 25 милиона лева?


Ботев Пловдив се е разминал с 25 милиона лева?
Снимка: БГНЕС

1296 0

Бившият бос Румен Чандъров е договорил с банка заем от 25 милиона лева при нечувано изгоден лихвен процент, с цел вложение в базите на клуба, твърди "7 дни спорт".

Доста хора около отбора, включително и фенове, са знаели за плановете на собственика. Те били помолени за търпение, тъй като пред усвояването на парите и старта на строителството имало няколко пречки.

От банката са поискали клубът да се изчисти от борчовете от близо 50 милиона лева към хърватска фирма, натрупани по времето на Цветан Василев.

Тоталният крах на Ботев продължава

Според изчисления в щаба на Чандъров това щяло да стане около Нова година с фалита на въпросния бушон. Освен това Ботев е трябвало да подпише нова концесия за Колежа.

Сега Румен Чандъров може да пренасочи заема към стадион "Септември" в столицата. Хора на бизнесмена проучват собствеността на терена в "Красна поляна" и възможността да бъде даден на концесия.

"Септември" от години тъне в разруха, иначе е с отлична локация. Чандъров вярва, че ако Септември се върне на клубния стадион, на мачовете ще започнат да се събират доста хора от крайния квартал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички