Ботев (Пловдив) с позиция относно предстоящия конгрес


Ботев (Пловдив) с позиция относно предстоящия конгрес
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

511 0

Ботев (Пловдив) направи обобщение на инициативата за публичен дебат, който "канарчетата" организираха между четирима от кандидатите за президент на БФС.

Михаил Касабов и Георги Градев се съгласиха да отговорят на въпросите на "жълто-черните", докато Димитър Бербатов и Георги Иванов не участваха в дискусиите.

Ботев (Пловдив) обяви, че ще реши за кого да гласува на конгреса на 15 март на база всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

Още: Ботев Пловдив покани кандидатите за президентския пост в БФС на дебат - Георги Градев откликна

Какво пишат "канарчетата"?

"Уважаеми Ботевисти, ПФК „Ботев“ отправи покана за публичен дебат към четирима от основните претенденти за ръководители на БФС – Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов.

Същата беше уважена от двама от тях – Михаил Касабов и Георги Градев, като гостуването им на стадион „Христо Ботев“ бе излъчено през каналите на клуба, предоставяйки по този начин възможност на всички наши привърженици да чуят и видят тяхната визия за развитието на българския футбол.

За наше съжаление и въпреки опитите ни да осигурим удобно време, включително и за дистанционно провеждане на дискусията, Димитър Бербатов и Георги Иванов предпочетоха да не променят предварителните си програми, за което ние проявяваме разбиране.

ПФК „Ботев“ ще вземе своето решение кой от претендентите за ръководител на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на 15 март, анализирайки внимателно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“

Ботев Пловдив с жалба: Държавата вложи десетки милиони, очакваме БФС да се съобрази

Още: Кандидат за БФС скандализира: Всеки ще си избира съдиите, без нов национален стадион и 10 клуба в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички