Ботев (Пловдив) с нов собственик, има и развитие за довършване на стадиона


Ботев (Пловдив) с нов собственик, има и развитие за довършване на стадиона
Снимка: ОФициален сайт на Ботев Пловдив

3741 0

Финансовият благодетел Георги Самуилов ще придобие акциите в Ботев Пловдив от сдружението на феновете на клуба. Днес той се е срещнал с кмета на Пловдив Иван Тотев и след нея обяви, че стадион „Христо Ботев“ ще бъде построен и вече са направени няколко крачки.

"Не крачка, а две крачки направихме към това Ботев да има стадион и аз да придобия акциите на клуба“, сподели финансовият благодетел на пловдивчани пред "Дарик". Между 16 и 18 април ще има пресконференция, на която Самуилов ще обяви официално всички новини.

Само преди няколко дни част от привържениците на Ботев обявиха, ч организират протест във връзка с бъдещето на Колежа. Предложението е да се проведе шествие на 6 април, Разпети петък, като в същия ден от 14:30 часа "канарчетата" посрещат Левски в Коматево. Идеята на жълто-черните привърженици е протестът им да тръгне от стадион "Христо Ботев", да блокира няколко важни пътни артерии в Пловдив и да завърши на базата в Коматево. Основна причина е нетърпението на привържениците за развитие около бъдещето на стадион "Христо Ботев

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички