Ботев Пловдив привлече Иван Бандаловски


Ботев Пловдив привлече Иван Бандаловски
Снимка: Botevplovdiv.bg

1816 0

Защитникът Иван Бандаловски стана първото ново попълнение в състава на Ботев Пловдив по време на зимния трансферен прозорец. 33-годишният бивш национал подписа договор с „канарчетата“ за година и половина. В днешния ден Бандаловски премина медицински тестове, след което се включи в тренировката на тима.

Иван Бандаловски е част от школата на Левски, но започва футболния си път от Литекс, където играе между 2004-та и 2007-ма, въпреки че изкарва проби във Фейенорд през 2005г. Между 2008-ма и 2010-та бранителят е част от Локомотив София, след което изкарва три сезона в ЦСКА. Между 2013-та и 2016-та Бандаловски играе за Еверле Люен и Партизан Белград. През последните години той облече фланелките на Верея и Анортозис, като за последно се състезаваше за Берое. Иван Бандаловски има 18 мача за националния отбор на България.

Ботев Пловдив подновява битката в Първа лига на 16-ти февруари, когато тимът се изправя в пловдивско дерби срещу Локомотив Пловдив. „Канарчетата“ заемат 8-мото място в класирането след 20 изиграни срещи. А ето кой футболист на Ботев ще пропусне старта на пролетния полусезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички