Ботев Пловдив представи Георги Николов като свой играч


Ботев Пловдив представи Георги Николов като свой играч
Снимка: Lap.bg

889 0

Ботев Пловдив официално обяви успешното привличане на българския младежки национал - Георги Николов! Досегашният нападател на Хебър беше сред най-желаните родни футболисти през зимния трансферен прозорец и в крайна сметка акостира на "Колежа". 

Трансферът беше дългоочакван

С времето стана ясно, че възможности Николов да продължи в чужбина са били налице, но с агента му са решили, че е по-добре на този етап 21-годишният стрелец да остане по българските терени. 

"Жълто-черното" ръководство припомни, че Георги е юноша на Левски и Лудогорец. Именно от "сините" се смяташе, че е имало оферта за правата му, но Николов обяви дали това е вярно!

Нападателят в момента дели лидерската голмайсторската позиция в Първа лига с новия си съотборник Антоан Бароан - 8 попадения. Още днес Николов ще се включи към тренировъчните занимания. 

Още: Колко пари ще плати Ботев Пловдив на Хебър Пазарджик за 21-годишния Георги Николов?

Съобщението на Ботев

"Нападателят парафира договор с “канарчетата” и още днес ще направи първата си тренировка под ръководството на Душан Керкез.

Георги Николов е роден на 5 юли 2002г. във Враца. Юноша e на Левски (София) и Лудогорец (Разград), а в кариерата си е играл и за състава на Ботев (Враца).

През 2022г. преминава в тима на Спортист (Своге). За престоя си във Втора Лига със Спортист той отбелязва 14 попадения в 34 изиграни двубоя. През лятото на 2023г., Георги Николов подписва с Хебър (Пазарджик).

След изиграни 16 двубоя през настоящата кампания на efbet Лига, Георги Николов има на сметката си 8 попадения и вече дели първото място в голмайсторската листа с новия си съотборник Антоан Бароан.

ПФК Ботев (Пловдив) приветства Георги Николов с добре дошъл и му пожелава много успехи и трофеи с “жълто-черната” фланелка", написаха "жълто-черните" в социалните мрежи. 

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Силен изходящ трансфер: Ботев Пловдив продаде 20-годишния Точукву Ннади в Белгия?

Ботев Пловдив задържа Ивелин Попов за още един сезон

Антоан Бароан иска трансфер в Западна Европа, управата на Ботев Пловдив на ръба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички