Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме дербито от 22-ия кръг на Първа лига?


Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме дербито от 22-ия кръг на Първа лига?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2742 0

Време е за един от най-зрелищните сблъсъци в българския футбол - днес, 5 март, Ботев Пловдив посреща Локомотив Пловдив в мач от 22-ия кръг на Първа лига!

*Първото пловдивско дерби за сезон 2021/22 завърши 1:1, а мачът се проведе на 25 септември 2021 г. на стадиона в парк "Лаута".

Как изглежда сега класирането? 

За разлика от последните кампании, в момента "канарчетата" са доста по-напред от своя вечен съперник, заемайки третото място с актив от 36 точки. "Смърфовете" пък са на осма позиция с 28 пункта.

Последни мачове?

Ботев започна 2022 година (официалните мачове) с победа 2:0 срещу Арда в Кърджали и равенството в Стара Загора с Берое. Локомотив изигра три срещи - загуба с 1:2 от Левски в София, победа над Царско село в Пловдив с 1:0 и загуба от ЦСКА с 0:2 на "Българска армия", която изхвърли тима на Александър Тунчев от турнира за Купата на България на фазата на 1/4-финалите.

Дербито на Пловдив започва в 17:30 ч. и ще бъде излъчено ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички