Ботев Пловдив информира за промяна в контролата срещу Арис Солун и назова причините за нея


Ботев Пловдив информира за промяна в контролата срещу Арис Солун и назова причините за нея
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

421 0

Чрез официалния сайт на клуба, ръководството на Ботев Пловдив съобщи, че се налага промяна за приятелския мач срещу Арис Солун!

Първоначално той трябваше да се проведе на 23-ти март (събота), след това бе посочена нова дата - 22-ри март (петък), но в крайна сметка контролата няма да се състои и тогава...

Причините?

"Причина за това е невъзможността на нашите партньори от Арис да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23-ти март", обясняват "канарчетата" и допълват:

"Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22-ри март, е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско".

Тоско Бозаджийски

В края на публикацията се допълва, че "оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на Арис, така и тези на Ботев".

*Припомняме, че това трябваше да бъде втори приятелски мач между Арис и Ботев в памет на убития в Солун привърженик на "канарчетата" - Тоско Бозаджийски. Двата тима се срещнаха и на стадион "Христо Ботев" в Пловдив през месец юли 2023-та година.

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че планираната футболна среща с Арис на стадион "Клеантис Викелидис" в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите партньори от Арис да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23 март (събота).

Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско.

Оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на Арис, така и тези на Ботев.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Феновете на Ботев Пловдив се мобилизират за 1/2-финалите с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички