Ботев (Пд) ще има неофициален спортен директор


Ботев (Пд) ще има неофициален спортен директор
Снимка: Официален сайт на Ботев

1094 0

Асен Караславов ще бъде силният човек в Ботев (Пловдив) по спортните въпроси. Бившият тийм мениджър и административен директор ще има повече правомощия в клуба, твърди "Меридиан мач". Официално той няма да бъде назначаван на мястото на Адалберт Зафиров, но ще работи по селекцията, ще помага на Ферарио Спасов в контакта с играчите и футболните агенти на набелязаните попълнения.

След финала за Купата на България Караславов бе отстранен временно от работата с първия тим, но след като Зафиров и Желко Петрович очевидно се провалиха в опита да развият отбора след уволнението на Николай Киров, сега отново е получил доверието на Борда на директорите. Той вече може да бъде забелязан всеки ден на базата в Коматево да обсъжда със Спасов и щаба му как да извадят отбора от кризата.

Изданието информира още, че има набелязани няколко футболисти, които ще бъдат внимателно проучвани до зимата и евентуално ще бъдат привлечени. Става въпрос за момчета от нашето първенство, които ще се нуждаят от по-малко време за адаптация. А с коя от звездите си Ботев може да се раздели през зимата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички