"Ботев" (Пд) се размина с вратар от Англия


"Ботев" (Пд) се размина с вратар от Англия

1336 0

Българският вратар Димитър Евтимов няма да играе в "Ботев" (Пловдив). Това съобщи агентът на играча Петьо Костадинов. Той е разговарял с ръководството на английския Нотингам и двете страни са се обединили около мнението, че подобно бъдеще е рисково за футболиста с оглед драстичната разлика в методиката, възстановяването и медицинския контрол.

"Добрата новина за пловдивския клуб е, че няма да има последствия за установения първоначален нерегламентиран контакт с вратаря, който има далеч над изискуемите 6 месеца до края на контракта си с двукратния европейски шампион", коментира Костадинов.

Мениджърът е настоял това обстоятелство да се приеме философски, тъй като действията са породени по-скоро резултат от управленска неопитност, отколкото да бъдат накърнени интересите на Нотингам.

Димитър Евтимов ще стартира предсезонната си подготовка с Нотингам и засега ще продължи развитието си в Англия. Към него има интерес от Германия и Португалия, но вратарят ще следва плана на клуба, който го вкара в професионалния футбол на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички