Ботев (Пд) - Хебър по ТВ: Къде да гледаме старта на Първа лига?


Ботев (Пд) - Хебър по ТВ: Къде да гледаме старта на Първа лига?
Снимка: Botevplovdiv

1336 0

Ботев (Пд) и Хебър (Пазарджик) ще дадат старт на новия сезон в Първа лига. Двубоят на базата в Коматево днес, 8 юли, е от 18:30 часа.

"Канарчетата" ще имат наглед лесна задача да стигнат до трите точки срещу новака в първенството Хебър. Възпитаниците на Азрудин Валентич загряха за срещата с пазарджиклии с нулево равенство с Янтра, а преди това постигнаха успех над украинския Металист Харков с 2:1 в друга от предсезонните си контроли.

Преди първия съдийски сигнал в Пловдив Тодор Неделев, който наскоро се завърна от Грузия след претърпя черепна операция, ще получи наградата си за Футболист номер 1 на сезон 2021/22.

Пловдивчани завършиха миналата кампания в родния шампионат на трето място и ще се опитат да надградят над класирането си през този сезон, докато за Хебър, воден от новия си наставник Фулвио Пеа, целта ще бъде оставане в елита.

Станислав Тодоров ще ръководи мача в Пловдив, а негови помощници ще са Мартин Димитров и Светослав Стойчев. Двубоят Ботев (Пд) - Хебър ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". А ето каква новина зарадва "канарите" преди старта на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички