"Безобразно!": Ботев Пловдив атакува съдиите след 0:4 от ЦСКА - намеси и Гонзо (ВИДЕО)


"Безобразно!": Ботев Пловдив атакува съдиите след 0:4 от ЦСКА - намеси и Гонзо (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

5103 0

От Ботев Пловдив излязоха със специално съобщение на официалната страница на клуба в социалната мрежа Facebook. В него те изказват претенциите си към "безобразното" (по техни думи) съдийство в мача срещу ЦСКА, загубен с разгромното 0:4.

Главен арбитът на срещата бе Ивайло Стоянов, като "канарчетата" обявиха, че "безобразното и тенденциозно съдийство" е променило хода на срещата в ключови моменти. Те направиха и препратка към новия президент на Българския футболен съюз (БФС).

Напомниха за заявеното желание за промяна в развитието на българския футбол и искат промени в българското съдийство, за да има равнопоставеност. Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

Още: На лов за играчи от ЦСКА и още 3 клуба: Скаут на Олимпик Марсилия души в Първа лига

Ботев Пловдив е възмутен от съдийството в мача с ЦСКА

Ботев Пловдив е възмутен от съдийството срещу ЦСКА

"Уважаеми Ботевисти,

В приложеното видео ще имате възможността да се запознаете със съдийските грешки, ощетили нашия представителен мъжки отбор при гостуването му на ЦСКА-София в среща за първенство, играна на националния стадион „Васил Левски“.

Още: Ивелин Попов изригна след загубата от ЦСКА: Палячовци сте и винаги ще сте такива (СНИМКА)

ПФК „Ботев“ отчита собствените си пропуски, довели до неприятната загуба с 4:0, но това не е основание да си затворим очите за безобразното и тенденциозно съдийство, променило хода на срещата в ключови моменти.

Отнасяме се с нужното уважение към нашия съперник, като по никакъв начин не бихме искали да неглижираме победата му, но сме убедени в правотата на своето недоволство.

Вярваме, че заявеното желание за промяна в развитието на българския футбол, изразено ясно от всички кандидати на отминалия изборен конгрес на БФС, ще доведе до промени и в българското съдийство, за да може всички отбори да се състезават при пълна равнопоставеност.

С уважение,

Още: Каранга хвърли голяма заявка след головете си с ЦСКА - даде масивно обещание

Ръководството на ПФК „Ботев“ - гласи то. 

*Възможно е при вграждането на ВИДЕОТО да не се показва поради "съдържание, което е собственост на другиго". В този случай, за да го видите, натиснете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички