Балтанов похвали Генчев и си пожела за дербитата с Локомотив Пловдив и Левски: Дано да изпитаме щастие


Балтанов похвали Генчев и си пожела за дербитата с Локомотив Пловдив и Левски: Дано да изпитаме щастие
Снимка: Botevpd.bg

1904 0

Един от лидерите в състава на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов сподели очакванията си за сезон 2023/24 в Първа лига и дали "канарчетата" ще се представят по-добре от предходната кампания, в която финишираха на десето място:

"Силно се надявам! От това, което виждам като отношения и работа в тренировките и контролите мисля, че ще подобрим резултатите. Има какво да се подобрява, но се надявам до началото на сезона всичко да бъде изчистено и грешките да бъдат сведени до минимум", каза 34-годишният халф в интервю за "Мач Телеграф".

В първия и втория кръг за Ботев предстоят гостуване на Локомотив Пловдив (16.07.) и домакинство на Левски (22.07.), а Балтанов коментира:

"Ясна е програмата ни и няма по-хубаво от това да победиш в две поредни дербита. Би довело до по-високо самочувствие за следващите срещи през сезона. Това са много хубави мачове и дано да изпитаме щастие след последния съдийски сигнал", пожела си той и допълни: "Ще зарадваме по този начин нашите фенове, а и ние ще сме удовлетворени от свършената работа. Трябва това, което работим да го приложим в срещите, за да стигаме до трите точки в мачовете. Феновете ни го заслужават след всичко това, което правят за нас".

Полузащитникът отговори и на въпрос какви са впечатленията му от работата с новия старши треньор на "жълто-черните" - Станислав Генчев:

"Впечатленията ми от него са много добри. Той показа в другите клубове, с които е работил, че отборите му играят атрактивен футбол. Генчев се опитва да предаде идеите си на нас играчите. Той е голям професионалист и се радвам, че мога да работя с него".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Удар по Ботев: Ще е без фенове в дербито на Пловдив срещу Локомотив!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички