Азрудин Валентич обяви двете цели на Ботев Пловдив през сезон 2022/23


Азрудин Валентич обяви двете цели на Ботев Пловдив през сезон 2022/23
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1838 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, говори преди журналисти преди старта на лятната подготовка за "канарчетата" и разкри подробности за това как ще протече тя:

"Започнахме с първия етап. Събрахме отбора на вечеря и им показахме как ще протече подготовката. Направихме няколко теста. В неделя заминаваме за Турция, където ще протече втората част. Там ще имаме само две контролни срещи. Искаме натоварванията да са каквито през сезона. Последният трети етап ще е вкъщи. Последната седмица от подготовката ще ни е и първият официален мач".

"Няма как да привлечем играч без да го видим на живо. Важно е да го видим на терена. На проби има ляво крило на 19 години", добави още босненецът и след това очерта целите пред "жълто-черните" за сезон 2022/23:

"През първия ми сезон трябваше да спася отбора от изпадане, през втория трябваше да намерим място в топ шест, а през следващия - място в Европа и спечелване на трофей - Купата на България!".

"Разполагаме с най-добрия български играч – Тодор Неделев. Очакваме той да надгради през следващия сезон. Димитър Тонев е най-добрият млад футболист. Той е перфектната алтернатива на Неделев. Успяхме да го задържим без контузии през последните шест месеца и очакваме повече от него. Ще му се даде повече шанс", каза още Азрудин Валентич.

Вижте още: Левски обяви програмата за летните контроли!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички