Вутов: Ако мисля мача с Левски за специален, няма да се представя на ниво в него


Вутов: Ако мисля мача с Левски за специален, няма да се представя на ниво в него
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1806 0

Халфът на Ботев (Пд) Антонио Вутов обяви преди гостуването на Левски, че възприема срещата като един нормален мач. "Ако го приема за нещо по-специално, не съм сигурен, че ще мога да се представя на нужното ниво", заяви той пред "Диема спорт". Двубоят е в неделя, 4-и ноември.

"Ще бъде много важно за отбора да победи Левски и да има вече спечелени три точки срещу един от лидерите в Първа лига. Левски се представят добре, вървят в позитивна форма. Левски побеждава, победи и в дербито. Виждате – ходят и доста хора на мачовете, на "Герена”. Това е най-голямото им предимство – че има много хора, които подкрепят силно отбора", коментира бившият футболист на "сините".

"Тук, в Ботев Пловдив, усещам, че хората ме уважават и харесват. Вижда се на всеки мач. Независимо дали почвам от началото, или влизам на смяна, хората ми ръкопляскат, радват ми се”, сподели още Вутов. Той посочи, че играчите не обръщат внимание на статистиката педи двубой. Коментарът бе направен след отбелязването на факта, че Ботев има 20 поредни загуби като гост на Левски за последните 21 години.

"Ние, футболистите, не обръщаме много внимание на историческите данни и моменти. Излизаме на терена и играем. Дори когато развалим подобен рекорд, след това разбираме от вас, медиите. Не обръщаме голямо внимание на тези детайли", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички