Ще има още един освободен ръководител в Ботев (Пд)

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов ще освободи изпълнителния директор Иван Йотков, съобщава "Тема Спорт". Така е казал на феновете босът на “жълто-черните”. Това ще стане до няколко дни, като в момента се търси човек, който да замени финансиста.

Самуилов е заявил, че според него не Йотков е проблемът на клуба, но е готов да го освободи, за да успокои броженията сред феновете. Както е известно, преди време бултрасите поискаха всички, свързани с оперативното управление на клуба, да напуснат. Пръв това стори вече бившият спортен директор Адалберт Зафиров. Треньорът Желко Петрович се дърпаше да хвърли оставка и в крайна сметка договорът му бе прекратен едностранно.

Строителните дейности по стадиона на Ботев Пловдив се отлагат

Подновяването на строителните дейности по стадиона на Ботев Пловдив се отлагат. Това е станало ясно на срещата с фенове мажоритарният собственик ...

След протести на феновете молба за напускане декларира и Иван Йотков, но първоначално тя бе отхвърлена от Самуилов. Явно обаче сега босът е клекнал пред бултрасите. На срещата с тях той е обявил, че с някои от действията си те вредят и вкарват напрежение в клуба.

Още по темата

Please select answer!