Пропадането на Ботев Пд продължава, не успя да пречупи 10 от Славия


Пропадането на Ботев Пд продължава, не успя да пречупи 10 от Славия
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1227 0

Пропадането на Ботев (Пловдив) продължава, след като записа трета поредна загуба в Първа лига. "Канарчетата" не успяха да победят у дома Славия, въпреки че цяло второ полувреме играха с човек повече. Столичани победиха с 1:0, като единственото попадение бе дело на Славчо Шоколаров.

Феновете на пловдивския тим останаха крайно недоволни от резултата и в края на срещата последваха викове "Оставка" и "Всички вън". Те показаха и желанието си отново да се върне Николай Киров, скандирайки името на бившия наставник на тима. След този двубой пловдивчани са на предпоследното място, като единствено Витоша (Бистрица) е след тях.

Именно първата интересна ситуация в двубоя бе и голова. В 25' Янко Георгиев не успя да избие добре едно центриране на Христо Попадийн, след което топката стигна до Славчо Шоколаров, който изпревари Марко Перван и вкара в опразнената врата за 0:1.

В 41' се стигна и до най-спорният момент в срещата. Кристиан Димитров засече с глава топката след корнер, като стражът на Славия Георги Георгиев не се намеси по най-добрия начин. Повторенията показаха, че топката премина голлинията, но въпреки това съдията Никола Попов реши, че гол няма и попадението не бе зачетено. Три минути след това Димитър Велковски от столичния тим бе изгонен след втори жълт картон.

Въпреки че цяло второ полувреме пловдивчани бяха с човек повече, това не им помогна. Ботев имаше едно по-опасно положение. В 53' Марко Перван получи хубав пас от капитана Тодор Неделев. Хърватинът излъга Милен Гамаков и стреля от няколко метра, но прати топката над вратата на Георгиев. До попадения така и не се стигна, като Славия също имаше няколко шанса за втори гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички