Официално: Стивън Петков вече не е футболист на Ботев Пловдив


Официално: Стивън Петков вече не е футболист на Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2891 0

Ботев Пловдив обяви раздялата с една от звездите си. Нападателят Стивън Петков вече не е футболист на пловдивчани, след като клубът сключи договор с португалския клуб Фейрензе за прехвърлянето на състезателните права на футболиста.

"С голяма радост идвам във Фейрензе. Винаги съм се възхищавал на португалския футбол и отдавна се опитвах да заиграя в Западна Европа, където през последното десетилетие малко българи имаха такава възможност.

Предизвикателството пред мен е голямо, но в крайна сметка мисля, че ще имаме много поводи за радости. Обичам да вкарвам голове. Аз съм амбициозен играч, който никога не е представял да се бори. Надявам се да бъда полезен на треньора", заяви нападателят.

23-годишният таран бе привлечен през есента на 2017 г., като за сезон и половина с жълто-черния екип записа 48 официални участия, в които отбеляза 25 попадения. По време на престоя си в Ботев Стивън се отличи с висок процент ефективност пред гола, като бележеше попадение на средно около 100 игрови минути, написаха пловдивчани на сайта си и допълниха: "ПФК Ботев благодари на Стивън Петков за професионалното отношение и приноса му за клуба и му пожелава успех в следващите предизвикателства в неговата кариера".

Пловдивският клуб е близо и до раздяла с един от своите таланти - ето с кого.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички