Неделев: Футболист съм на Ботев, но до 31-ви януари има време

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев потвърди информацията от преди няколко дни, че няма да играе в друг тим от Първа лига и засега остава в пловдивския клуб. Той коментира конкретно възможността да заиграе в ЦСКА, каквито слухове има от месеци насам.

"Оферта няма. Оставам в Ботев за момента. Казах вече пред ваши колеги, че до 31 януари има време. Нищо чудно и да направя трансфер, но на този етап за момента няма нищо конкретно. Аз съм си футболист на Ботев. Имам си 3-годишен договор, така че Майнц нямат въобще нищо общо с това", коментира Неделев пред "Стандарт".

Ясно е бъдещето на Тодор Неделев, ЦСКА и Лудогорец са разочаровани

Ясна е съдбата на футболист номер три на България за изминалата 2018 година - Тодор Неделев. Според информация на вестник "Труд" халфът на Ботев ...

АЛТЕРНАТОВНИЯТ ТОП 3 ЗА ФУТБОЛИСТ №1: НАИСТИНА ЛИ ДЕСПОДОВ ЗАСЛУЖАВАШЕ ЗВАНИЕТО?

Халфът говори и за наградите "Футболист на годината за 2018-а". Както е известно, националът зае третото място в допитването до спортните журналисти у нас.

"Не съм доволен, но конкуренцията беше доста сериозна. Поздравявам Кирил Десподов за наградата и Георги Петков, естествено. На тези години да станеш втори в България е наистина нещо страхотно. Говоря за Георги Петков. Така сте преценили вие, журналистите. Единствено си пожелавам да съм жив и здрав и другото ще дойде с много тренировки и себераздаване", каза още звездата.

Голямата футболна звезда на България Димитър Бербатов имаше Неделев за фаворит за наградата. Подробности четете в този материал

Още по темата

Please select answer!