Йордан Минев остава във футбола поне до 38 години


Йордан Минев остава във футбола поне до 38 години
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пловдив)

1245 0

Ветеранът Йордан Минев ще удължи договора си с Ботев за още един сезон. Универсалният защитник, който в България игра и за ЦСКА, а буквално пишеше история с Лудогорец, не мисли за оттегляне от професионалния спорт, пише "Меридиан мач".

На 15 октомври той и близнакът му Веселин, който в момента е част от Верея, ще навършат 38 години. Николай Киров обаче е изключително доволен от представянето на Данчо Минев през сезона и е на мнение, че той е най-стабилният защитник в състава му. Белия не крие и че ветеранът показва отлични резултати на функционалните тестове, тренира усърдно и по много чисто физически показатели превъзхожда далеч по-младите си съотборници.

Очаква се от играчите с изтичащи контракти предложение за удължаване да получи и Лазар Марин. Вече стана ясно, че Пламен Димов ще се раздели с клуба след края на сезона. Той разочарова треньора си с поредицата от груби грешки, последната от които бе във втория мач от полуфинала със Славия за Купата. Димов направи безумен фаул срещу Ивайло Димитров при дузпата, която Косъма превърна в гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички