Хулиганство в Пловдив: Бой насред бял ден между привърженици (ВИДЕО)

Привърженици на пловдивския Ботев са нападнали техни съграждани и фенове на големия им съперник - Локомотив. Това се случва в известно кафене в града под тепетата. По време на сблъсъка е имало очевидци, които, уплашени, моментално напускат заведението. За цялата ситуация се разбира от видео, което е разпространено от фенгрупа на "железничарите" във фейбсук. То е придружено от агресивен текст, който публикуваме без редакторска намеса:

"За пореден път страхливците от помашките села около Пловдив и потните им к**ви от Варна, които заекват по телефоните и се обясняват като жени, показаха каква долна пасмина от страхливи к***лета са. След като не посмяха за кой ли път да се изправят като мъже бригада срещу бригада, предпочетоха да отидат в някакво кафе в другия край на града и да хвърлят столове по 4-ма нормални фена, като даже нямаха смелостта да влезнат в ръкопашен бой при съотношение 20 към 4 и накрая избягаха. Вижте за какви мерзавци става въпрос. Поредното доказателство за абсолютната липса на достойнство и морал на тези подчовеци. Страхливците си остават страхливци, к**вите си остават к**ви" - гласи посланието на "LAUTA ARMY". 

Треньори в Ботев Пловдив отказали да се подложат на детектор?

Треньори в школата на Ботев Пловдив са отказали да минат тест за лоялност, пожелан от Георги Самуилов. За момента не е точно в какво се състои те...

Междувременно, излезе повече от добра новина за българските футболни запалянковци. Отпадна забраната за продажба на билети преди големи дербита. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!