Хулиганство в Пловдив: Бой насред бял ден между привърженици (ВИДЕО)


Хулиганство в Пловдив: Бой насред бял ден между привърженици (ВИДЕО)

1875 0

Привърженици на пловдивския Ботев са нападнали техни съграждани и фенове на големия им съперник - Локомотив. Това се случва в известно кафене в града под тепетата. По време на сблъсъка е имало очевидци, които, уплашени, моментално напускат заведението. За цялата ситуация се разбира от видео, което е разпространено от фенгрупа на "железничарите" във фейбсук. То е придружено от агресивен текст, който публикуваме без редакторска намеса:

"За пореден път страхливците от помашките села около Пловдив и потните им к**ви от Варна, които заекват по телефоните и се обясняват като жени, показаха каква долна пасмина от страхливи к***лета са. След като не посмяха за кой ли път да се изправят като мъже бригада срещу бригада, предпочетоха да отидат в някакво кафе в другия край на града и да хвърлят столове по 4-ма нормални фена, като даже нямаха смелостта да влезнат в ръкопашен бой при съотношение 20 към 4 и накрая избягаха. Вижте за какви мерзавци става въпрос. Поредното доказателство за абсолютната липса на достойнство и морал на тези подчовеци. Страхливците си остават страхливци, к**вите си остават к**ви" - гласи посланието на "LAUTA ARMY". 

Междувременно, излезе повече от добра новина за българските футболни запалянковци. Отпадна забраната за продажба на билети преди големи дербита. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама