Елитен италиански отбор също пожела ас на Ботев Пловдив


Елитен италиански отбор също пожела ас на Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2558 0

Футболистът на Ботев Пловдив - Серкан Юсеин, е едно от най-желаните имена за зимния трансферен прозорец. След като Лудогорец и Левски проявиха интерес към българския футболист, то вече и в Серия А проявяват мераци за него. 

Елитният италиански клуб Болоня готов да привлече полузащитника на пловдивчани, съобщава Gazzetta dello Sport. През седмицата халфът на “канарчетата” бе свързван с трансфер в друг италиански отбор - Монца, който обаче не е в италианския елит.

Така, все по-вероятно изглежда Серкан да смени клубната си принадлежност. Доскоро за фаворит се считаше Лудогорец, но с появата на Болоня сред кандидатите това може да се промени. От Ботев Пловдив в посока Разград досега поеха Абел Анисе, Юнес Хамза, Цветомир Панов и Жоао Пауло. Реално сега при зелените не е само нападателят Хамза. Интересното е, че Серкан не е единственият желан от Лудогорец футболист на Ботев.

В плановете е и националът Тодор Неделев. Разградчани дори имали два варианта за офертите си - пакетен, за двамата и поотделно. Наскоро се заговори и за преминаване на вратаря Кайзер в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички