700 000 евро искат от "Ботев" (Пд) за Гамаков


700 000 евро искат от "Ботев" (Пд) за Гамаков

1245 0

След множеството слухове за интерес на чуждестранни клубове към халфа на "Ботев" (Пд) Милен Гамаков от "жълто-черния" клуб сложиха цена на футболиста. "Меридиан Мач" научи, че минималната трансферна сума, с която "канарчетата" биха се разделили с него, е 700 000 евро.

Новоизлюпеният 20-годишен национал е следен от доста състави от Европа и вече се обмисля и фиксирането на въпросната сума като откупуваща клауза в договора на играча. Досега бяха спрягани отборите на Фиорентина, Сампдория, Палермо, Удине, Лудогорец и др.

Треньорът на пловдивчани Велислав Вуцов пък реши отново да затвори уста и да не говори пред медиите преди дербито с "Левски". Принципно специалистът е отворен за срещи с журналистите, но сега явно е решил да промени тактиката си. До последно Вуцов ще решавадали да рискува с ненапълно възстановените Алекс Колев и Пламен Николов. Двамата имат записани по едва няколко тренировки, но предвид важността на срещата и борбата за шестото място, треньорът може да предпочете по-големия опит на бранителя и да му гласува доверие срещу Домовчийски и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички