Кадър на Барса ще възражда "Ботев" (Пд)


 Кадър на Барса ще възражда "Ботев" (Пд)
Снимка: Официален сайт на "Ботев"

6429 0

Ексфутболистът от школата на Барселона Алекс Гарсия Канедо и бившият наставник на „Левски" Николай Митов ще имат задачата да възродят „Ботев". Ще им помага и Мариян Христов. Митов ще е старши треньор и официално ще бъде представен в понеделник.

Алекс Канедо ще действа в много насоки, включително със спортния директор Михаил Мадански трябва да изготвят цялостна стратегия за развитието на „Ботев" в следващите 5 години.

Бивш наставник на Левски поема Ботев (Пловдив)

Бившият халф на Левски и националния отбор Мариян Христов ще се води дясна ръка на Митов. Решението за този екип е взел лично собственикът Румен Чандъров. Пред свои приближени проспериращият бизнесмен е споделил, че иска да работи с хора с хъс и най-важното - да им има доверие, информира "24 часа".

Новият спортен директор доцент Мишо Мадански беше представен официално от президента Ангел Палийски часове преди домакинския мач срещу „Нефтохимик", игран в събота вечерта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички