Златинов: Загуба от Азербайджан няма да е сюрприз


Златинов: Загуба от Азербайджан няма да е сюрприз
Снимка: Официален сайт на Литекс

2201 0

"Азербайджан играе силно у дома и ще има подкрепата на родната публика, но се съмнявам, че ще успее да победи България". Това заяви крилото на Литекс Петър Златинов. Той проведе пет години в шампионата на Азербайджан и записа повече от 100 мача в първенството с фланелката на Интер Баку (2008-2013)

"Надявам се, че ще победи България, а не Азербайджан. Съмнявам се, че домакините ще успеят да спечелят", каза Златинов в интервю за изданието azerisport.com.

"Разбира се, Азербайджан също има шанс, това е футбол. Не ме разбирайте погрешно, Азербайджан също има добър отбор. Особено добре вашият тим играе у дома и това е голямо преимущество. Мачът ще бъде в Баку, феновете ще подкрепят отбора ви до самия край. Играчите ще направят всичко възможно, за да забравят запалянковците за обидното поражение от Русия (0:4).

България разполага с добри футболисти, играещи в сериозни европейски клубове. Тяхното ниво им позволява да постигнат победа. България не трябва да подценява Азербайджан, иначе ще има големи проблеми. Евентуална загуба няма да бъде сюрприз, въпреки че всички в България очакват ние да победим", казва Златинов в интервюто. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички