Заразеният с COVID-19 играч на Царско село: Потвърдено е, дано няма много заразени


Заразеният с COVID-19 играч на Царско село: Потвърдено е, дано няма много заразени
Снимка: Оф. сайт на Царско село

1327 0

Последният футболист от Първа лига, който даде положителна проба за коронавирус - капитанът на Царско село Мартин Кавдански, говори относно състоянието си и това как бе станала грешка, като първоначално тестът му бе отрицателен, заради което взе участие в двубоя срещу Черно море.

"Чувствам се добре, както и в дните преди да разбера, че съм заразен с този вирус. За мен беше голяма изненада. Не съм имал никакви симптоми. Не съм чувствал никакъв дискомфорт. Резултатът е потвърден. След мача с Черно море направих нови два теста, които се оказаха позитивни. Не знам как може да се допусне такава грешка. Има документ, че както аз, така и целият отбор сме с отрицателни тестове и след ден да се окаже, че съм положителен. Надявам се да няма много заразени" - започна той пред "Дарик радио".

"Наистина играх 90 минути и в сравнение с други мачове не съм се чувствал по-зле. Не съм забелязал никаква разлика, което за мен е изненадващо. Ако не ни правят тестове въобще нямаше да разбера, че съм с вирус. Сега трябва да карам карантина. Сестра ми и дъщеря ми се с мен. Такива са правилата. Ще си я изкараме цялата. Надявам се след нея тестовете да са отрицателни и всичко да отмине. Това идва в много лош момент, защото предстоят най-важните мачове за отбора. Няма да мога да помогна, а само ще гледам. Това ми тежи най-много. Сестра ми и дъщеря ми нямат симптоми. Дадоха ми лекарства, които да повишат имунната система. Чакам хората от РЗИ да дойдат. Все още дъщеря ми и сестра ми не са тествани. Вероятно ще е утре" - сподели още Кавдански.

Междувременно, ясни са съдиите за първите мачове от финалите в долната осмица от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички