Заплашва ли ранният излет от Европа поста на Тарханов?


Заплашва ли ранният излет от Европа поста на Тарханов?
Снимка: БГНЕС

821 0

Старши треньорът на Славия Александър Тарханов обяви, че ранното отпадане от Лига европа няма да повлияе на работата му в българския клуб.

"Белите" победиха в първия мач с 1:0, но в реванша бяха победени с 3:0 и напуснаха турнира.

"Този резултат няма да повлияе на бъдещата ми работа. Продължавам с подготовката на футболистите, нямам никакви мисли за напускане. Лига Eвропа е сериозен турнир и ние си пробвахме силите в него. Сега знаем над какво да работим", заяви руският специалист пред изданието "Чемпионат".

Тарханов коментира и загубата на своя тим с 0:3.

"Поляците бяха по-силни. Те са опитни, в първенството на Полша заеха трето място. Аз вчера играх с млади момчета на по 18-20 г. Ако ни сравнявате със Заглебие, то там играят мъже. Средната възраст на отбора им е 28 г., а на моите момчета - 21. Отстъпихме им в игрови план, това бе силното им оръжие. Заглебие имат високи играчи, които правят добри подавания. И трите гола ни бяха вкарани от стандартни положения. Въпреки че и ние имахме моменти", посочи специалистът.

"В хода на играта не се съмнявах, че можем да продължим напред. Но момчетата са много млади, правят грешки. Изводите? Трябва да работим, да събираме опит. През второто полувреме играхме по-добре от първото", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички