Загорчич се закани на "най-добрите" в България, докато Славия си осигури френски играч


Загорчич се закани на "най-добрите" в България, докато Славия си осигури френски играч
Снимка: Lap.bg

1192 0

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори след класирането на "белите" на четвъртфиналите за Купата на България. Столичаните победиха Ботев Пловдив с 2:1 в "Овча Купел" и си осигуриха място в следващата фаза на надпреварата.

Специалистът оцени представянето на възпитаниците си, които спечелиха след обрат над "канарчетата", които излязоха напред в резултата след 16 минути игра. 

"Изиграхме много добър мач срещу силен противник. Вкарахме два гола и можеше да си решим мача доста по-рано. Доволен съм от показаното, като игра и желание. Заслужено продължаваме напред.

Справяме се добре и съм доволен от всичко, показано от играчите в този мач. Не може да се играе без грешки. Понякога просто трябва да се реагира доста по-рано.

Всеки един двубой е важен. Трябва да печелим точките. Може да съм доволен, но можеше и по-добре. Гледаме напред и чакаме следващия полусезон.

Ще намерим определени хора на някои постове до лагера в Турция. Искаме да имаме състав, който да противодейства успешно на по-силните в България", обясни Загорчич след последния съдийски сигнал.

Междувременно от "Тема Спорт" съобщават, че "белите" почти сигурно ще задържат каращия проби в клуба Натан Гасама. 21 годишният юноша на Нант се подвизава като централен защитник, но е поливалентен и не е проблем да поеме и играта по левия фланг в отбрана. 

В Славия проби карат и двама българи, за които може да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички