Втори италиански треньор идва в Първа лига?


Втори италиански треньор идва в Първа лига?
Снимка: БГНЕС

3659 0

Реална е възможността Делио Роси отскоро да не е единственият италиански треньор в Първа лига на България. Бившият треньор на Копер и Олимпия (Любляна) Рудолфо Ваноли може да му прави компания като поеме неизвестен засега роден елитен тим. Това съобщи самият италианец в интервю в родината си.

"Имам постоянен контакт с Глазгоу Рейнджърс, български и египетски клуб, а също така очаквам отговор от Косовската федерация, откъдето имам предложение за селекционер", разкри Ваноли.

Италианецът е известен у нас с престоя си в ЦСКА през 2012 година. Той обаче беше спортен директор на "червените" и напусна, за да стане треньор. Ваноли обаче съобщи, че не си взема "сбогом" със столичния гранд и някой ден ще се върне там като треньор.

"Напуснах "Българска армия" само защото имах нужда вече да бъда треньор. Тръгнах си с идеята да се завърна някой ден още по-силен и добър в професията. Сърдечно се надявам това да е едно довиждане, а не сбогуване с ЦСКА и един ден да бъда старши-треньор", призна през 2013 г. италианецът.

Ваноли спечели няколко трофея в Словения с двата тима, които води, като ги класира и двата в европейските клубни турнири.

Остава ни да гадаем кой е клубът, с който контактува Ваноли...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички