Втора лига остана с отбор по-малко - Дунав отива в Трета лига


Втора лига остана с отбор по-малко - Дунав отива в Трета лига
Снимка: БГНЕС

1706 0

Отборът на Дунав Русе официално се отказа от участието си във Втора лига. Русенци ще стартират новия сезон в Северозападната Трета лига. Това стана ясно от публикация на фенклуба "Дунав завинаги". Акциите на клуба вече са притежание на феновете и треньорите от ДЮШ, като по този начин Дунав няма да фалира.

“Дунав е спасен! Сдружението на феновете и треньорите придоби клуба. Сдружение на феновете и треньори от ДЮШ на Дунав Русе придобиха акциите на клуба от досегашните собственици в лицето на Красен Кръстев и швейцарския консорциум, който в рамките на няколко месеца бе собственик на клуба.

Новото ръководство на клуба взе решение, че най-доброто решение предвид обстоятелствата от стратегическа гледна точка е отборът да играе в Североизточната "В" група с кадрите си от школата, които ще бъдат в центъра на развитието на клуба оттук нататък. Повече подробности за бъдещата стратегия за развитие на Дунав ще бъдат оповестени скоро.”, написаха от Фенклуб "Дунав завинаги".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички