Всички ще имат проблем с нас, закани се Петев


Всички ще имат проблем с нас, закани се Петев
Снимка: БГНЕС

1345 1

Всички ще имат проблем с нас, закани се селекционерът Ивайло Петев по повод жребия за квалификациите за световното в Русия през 2018 г. Както е известно "трикольорите" се паднаха в група с Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург.

"В компанията на световни сили като Холандия и Франция сме, а всички знаем, колко трудно се играе срещу отбор като Швеция. Естествено, ние ще се постараем да покажем най-доброто от нашата игра и да затрудним максимално всеки съперник. Това че, Франция, Холандия и Швеция са смятани за сигурни за първите три места, не означава, че ние ще се предадем срещу тях - напротив. Ще се опитаме да се противопоставим с всички сили срещу всеки един от отборите в тази трудна група", заяви след жребия Петев, който присъства на церемонията в Санкт Петербург., обяви Петев.

"Единствено се моля играчите ми да не получават контузии“, пожела си той.

„Лошо е, че отпаднаха рано нашите евроучастници. Но момчетата са професионалисти, играли са много такива мачове и мисля, че всеки ще намери начин да се справи с този стрес. Аз също ще помогна“, каза още Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички