Връщат Ники Михайлов в националния отбор?


Връщат Ники Михайлов в националния отбор?

2059 0

Синът на президента на БФС Николай Михайлов отново ще бъде част от националната ни гарнитура, съобщава "България Днес". Той ще бъде извикан за квалификациите с Франция и Швеция, които ще се проведат на 7 и 10 октомври.

Официално потвърждение на тази новина все още няма.  Пред медиите всички в БФС се кълнат, че само и единствено Петев решава кои футболисти да повика. Но все по-малко са хората, които вярват на тази версия.

Надупчиха Ники Михайлов с шест гола

Президентът на Славия Венци Стефанов се изказа изключително остро за националния селекционер след измъчената победа над Люксембург.

"Имаме един безкрайно некадърен треньор - заяви в прав текст Стефанов. - Готов съм да го докажа с факти. Шанс се дава на човек, който може да направи нещо.

А Петев няма авторитет, няма качества, няма познания да води национален отбор. Не може да бъркаш мениджърската с треньорската дейност. На 90 процента съм сигурен, че той не си реди състава сам", добави Стефанов.

България се изкачи с 3 места в ранглистата на ФИФА

Подобен ход беше изигран и преди евроквалификацията с Италия през март 2015 г. Тогава Владислав Стоянов беше оставен резерва на сина на Борислав Михайлов.

Стоянов се намираше в отлична форма, скоро преди това беше обявен за футболист на годината, светът говореше за него, след като успя да спаси дузпа на Кристиано Роналдо.

Въпреки това Петев сложи на вратата Ники, който подари първия гол на италианците и намесите му през целия мач бяха комични. Срещата тогава завърши 2:2.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички