Вратарска грешка на Вуцов срещу Арда разби на пух и прах шансовете на Славия за Европа (ВИДЕО)


Вратарска грешка на Вуцов срещу Арда разби на пух и прах шансовете на Славия за Европа (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2075 0

Отборът на Арда успя да се наложи с 3:1 у дома в Кърджали над Славия в мач от 35-ия кръг на родната Първа лига. По този начин кърджалии сложиха край на надеждите на "белите" за Европа.

Развой на Арда - Славия

След натиск на домакините, точно те успяха да поведат в резултата. Това се случи в 33-ата минута, когато Тонислав Йорданов получи на границата на наказателното поле и с мощен изстрел прати топката във вратата на Вуцов за 1:0.

4 минути преди почивката Господинов спаси удар на Денислав Александров, след което кълбото стигна до Тони Тасев, а той я продължи към Владимир Николов, който я бутна в мрежата. Около пет минути нямаше игра в Кърджали, защото ВАР преценяваше дали има засада, но в крайна сметка голът бе признат - 1:1.

След малко повече над час игра (62') Арда получи правото да изпълни свободен удар. Светослав Вуцов изпусна топката след центриране в наказателното поле и Пламен Крачунов отблизо я прати във вратата му за 2:1.

Четири минути преди края на мача след изпълнение на корнер топката стигна до Коконов почти до границата на наказателното поле и той с удар от движение се разписа за 3:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички