Владо Стоянов: Знаех, че Роналдо ще бие вдясно, не съм аз героят


Владо Стоянов: Знаех, че Роналдо ще бие вдясно, не съм аз героят

1731 0

"Това беше един от най-добрите ми мачове през цялата кариера". Това признание направи вратарят на България Владислав Стоянов, след страхотните си изяви срещу Португалия и Кристиано Роналдо в частност в контролен мач, в който "лъвовете" победиха с 1:0.

"Не съм само аз герой, всички на терена, които бяха, са такива. раздадохме се до краен предел. Срещу Португалия, която е отбор от топ 5 в света, успяхме да спечелим. Доста престижна победа. Немалко помия се изля върху нас. Феновете ни заслужаваха тази победа", добави той.

Стоянов призна, че наистина му върви срещу суперзвездата на Португалия ни Реал Мадрид Кристиано Роналдо, след като и тази вечер спаси няколко негови удара, като му хвана и дузпа. Вратарят разкри, че преди мача се е чул с добрия си приятел Иван Чворович и са обсъждали къде ще бие Роналдо, ако изпълнява дузпа.

"Аз казах, че мисля, че ще бие вдясно, Чворович потвърди. И наистина така стана и аз се хвърлих вдясно", каза с усмивка националът.

Относно предстоящия мач с Македония вратарят заяви: "Надявам се от мач на мач да израстваме. Моля колегите журналисти да не правят сметки кои големи отбори ще бием. Да си знаем мястото. Нужна ни бе тази победа. Тя не може да подлъже нас, футболистите. Нека не се дават празни обещания на феновете от журналистите. Нека е мирно и тихо и нещата ще си дойдат на мястото", завърши героят на България в този мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички