Вижте кого избраха за "Футболист №1 на България" за 2021 година!


Вижте кого избраха за "Футболист №1 на България" за 2021 година!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2185 0

"Футболист №1 на България" за 2021 година е Кирил Десподов от Лудогорец!

На пето място остана Тодор Неделев от Ботев Пловдив, на четвърто Петко Христов от Специя, на трето Георги Йомов от ЦСКА, а на второ Мартин Камбуров от Берое!

"Много съм щастлив. Благодаря за тази награда. Направихте ме невероятно щастлив. Важно е за мен да получа такова признание. Приемам го като голяма отговорност. Искам да благодаря на моето семейство. Искам да благодаря и поздравя собствениците и ръководството на Лудогорец, на всички треньори и моите колеги", каза радостният Десподов и добави:

"Конкуренцията е сериозна. Искам специално да поздравя Камбуров за рекорда. Това, което направи той, мисля че получава респект от всички хора в България. Поздравявам и Георги Йомов. Надявам се всичко да е ок, да няма контузии. Моята мечта е да играя Шампионска лига. Надявам се тази година да си постигна мечтата и да играем в групите с Лудогорец", каза още "Футболист №1 на България" за 2021 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички